WillemKoert.nl

Over mij | Artikelen | Blogs | Contact

Zaterdag 23 december 2017

"Een gids met een keur aan vrolijke, schandalige, absurde, lachwekkende en soms ook ongemakkelijke schandalen", schrijft Ed Koster in het Nieuwsblad Haarlemmermeer over De Rare Reisgids. "De verhalen hebben gemeen dat ze het lezen meer dan waard zijn en ze delen een hoog hoe-bestaat-het-gehalte."
[Nieuwsblad Haarlemmermeer, 20 december 2017]

Vrijdag 22 december 2017

Als je traint met gewichten en merkt aan je lichaam dat je ouder wordt, dan is minder vaak trainen en meer rustdagen niet de oplossing. Anders leren trainen is vruchtbaarder. Herstel op leeftijd is geschreven voor EigenKracht.nl.
[EigenKracht.nl, 22 december 2017]

Zaterdag 16 december 2017

Meer en beter slapen vertraagt veroudering, maakt je aantrekkelijker, gezonder, fitter en beter in sport. Dit artikel, geschreven voor Wintersport Magazine, vertelt in een notendop hoe je meer uit je nachtrust kunt halen.
[Wintersport Magazine #38, december 2017]

Vrijdag 15 december 2017

Gerommel in de supplementenmarge gaat over de kwaliteit van grijze supplementen: producten die volgens het etiket stoffen bevatten die niet in supplementen zouden moeten zitten. In meer dan de helft van de gevallen krijg je niet wat het label vermeldt. Geschreven voor EigenKracht.nl.
[EigenKracht.nl, 15 december 2017]

Woensdag 13 december 2017

Het is erg moeilijk om een proces in het het lichaam te vinden waarbij magnesium niet is betrokken. En toch krijgt een flink deel van de Nederlandse bevolking er niet genoeg van binnen. Het meest onderschatte supplement van allemaal is geschreven voor Powersupplements.nl.
[Powersupplements.nl, 13 december 2017]

Maandag 11 december 2017

"Wie zelf ook plaatsgebonden opmerkelijke verhalen kent, kan meewerken aan De rare reisgids 2.0", schrijft Marianne Janssen van Leeskost.nl. "Wel eerst natuurlijk dit boek kopen en lezen. Het is een heerlijk cadeau. En niet de hele dag door eruit gaan citeren. Want geloof mij, de verleiding is groot."
[Leeskost.nl, 11 december 2017]

Zaterdag 9 december 2017

Gezonder leven als medicijn is geschreven voor de Gezondgids. Over de niet te onderschatten rol van leefstijl in het verloop van diabetes type-2, nieraandoeningen, kanker en hart- en vaatziekten.
[Gezondgids #6, december 2017]

Zaterdag 9 december 2017

In Dossier Snurken & Apneu staat wat je zelf kunt doen aan snurken, de symptomen en gezondheidseffecten van slaapapneu - en de behandeling daarvan. Geschreven voor de Gezondgids.
[Gezondgids #6, december 2017]

Vrijdag 8 december 2017

"Het Rijksmuseum en de Zaansche Schans al gezien?", schrijft Marleen Vos in ANWB Reizen. "En mag het nu iets spannender? Ga dan op stap met De Rare Reisgids van Willem Koert en Korné Versluis."
[ANWB Reizen, december 2017]

Vrijdag 1 december 2017

Dood door insuline gaat in op een aantal spraakmakende sterfgevallen in de farmacologische bodybuilding die waarschijnlijk samenhangen met het gebruik van insuline als dopingmiddel. Geschreven voor EigenKracht.
[EigenKracht.nl, 1 december 2017]

Vrijdag 1 december 2017

"De Rare Reisgids. Kopen!", adviseert De Prinsenlandkrant zijn lezers. "Bezoek in 5 minuten een landingsbaan voor Ufo's, afrit A27 bij Houten. Echt waar. Of ga wandelen in de tuin van de oud-directeur van de Amro bank. Dat vindt hij vervelend maar hij moet dat wettelijk toestaan. 208 pagina's puur vermaak!"
[De Prinsenlandkrant, december 2017]

Vrijdag 1 december 2017

De laatste OncoZorg van dit jaar - en misschien wel van altijd - is uit. Met artikelen over Tibetaanse yoga als slaapverbeteraar tijdens de chemo, soja en de kans op terugkeer van borstkanker en koolhydraatrestrictie tijdens chemotherapie.
[OncoZorg, december 2017]

Donderdag 30 november 2017

De eerste updates van de SupplementenwijzerApp. In de App nu ook informatie over Achillea millefolium, Chionanthus virginicus, Kratom, Lindera aggregata, Longan, Morus nigra, Morus alba, Opuntia ficus indica, Rosmarinus officinalis, Amaranthus hypochondriatus en Boldo.
[SupplementenwijzerApp, november 2017]

Zaterdag 18 november 2017

"Weg met de Zaanse Schans, Keukenhof of de hunebedden in Drenthe", schrijft Eline Verburg in De Telegraaf. "Met De Rare Reisgids in de hand ontdek je een heel andere kant van Nederland."
[De Telegraaf, 18 november 2017]

Vrijdag 17 november 2017

Anabolen & evolutie vertelt over de prijs die mannen betalen voor hun natuurlijke aanmaak van testosteron. Dat hormoon maakt mannen gespierder, maar doet nog veel meer. Is het toedienen van synthetisch testosteron of anabole steroïden wel zo'n goed idee?
[Muscle & Fitness, december 2017]

Donderdag 16 november 2017

Het placebo-effect is niet alleen een psychologisch mechanisme waardoor supplementenbedrijven onzinproducten kunnen afzetten. Het is ook een mechanisme waardoor effectieve supplementen beter gaan werken. Haal meer uit je supplementen dankzij het placebo-effect is geschreven voor PowerSupplements.nl.
[Powersupplements.nl, 16 november 2017]

Zaterdag 11 november 2017

Anouk Abels van De Boekenkrant noemt De Rare Reisgids in haar vlog van 11 november. De recensie van DRR die in de meest recente Boekenkrant verschijnt is haar "persoonlijke favoriet".
[YouTube, 11 november 2017]

Zaterdag 11 november 2017

Anabole supplementen: tussen hype en teleurstelling gaat over urolithin-B, een stof die je straks misschien tegenkomt in supplementen voor bodybuilders. Waarschijnlijk zullen ze niet werken. Geschreven voor EigenKracht.nl.
[EigenKracht.nl, 11 november 2017]

Vrijdag 10 november 2017

Alles wat ze je vertellen over de risico's teveel zonlicht aan het strand of langs het zwembad geldt dubbel en dwars voor wintersporters. Het schadelijke effect van de zon is geschreven voor Wintersport Magazine.
[Wintersport Magazine #37, november 2017]

Maandag 6 november 2017

"Prima materiaal om een vakantie of regenachtige zaterdag stuk te slaan. [...] Verwacht geen serieuze promotie van 'het andere Nederland'." De Boekenkrant over De Rare Reisgids.
[Boekenkrant.com, 6 november 2017]

Zaterdag 4 november 2017

Hans Avontuur noemt De Rare Reisgids in het Algemeen Dagblad. "Een kostelijke verzameling van bekende en minder bekende plaatsen met een opmerkelijk verhaal".
[Algemeen Dagblad, 4 november 2017]

Donderdag 2 november 2017

In de boekenrubriek bespreekt Quest Historie De Rare Reisgids. En als de mannen van Quest Historie zeggen dat dat een poepleuk boek is, dan is dat gewoon zo.
[Quest Historie, november 2017]

Zaterdag 28 oktober 2017

De Limburger bespreekt De Rare Reisgids in de Scala-bijlage - en trekt daar een volle pagina voor uit. "Een smakelijk geschreven, leuk boekje waarin vooral de ongebaande paden naar de dark side van 'toeristisch' Nederland te vinden zijn". Meer! Meer!
[De Limburger, zaterdag 28 oktober 2017]

Donderdag 26 oktober 2017

Het is de Maand van de Geschiedenis in boekenland, en boekhandel Jacques Baas in Driebergen laat dat zien in de etalage. En moet je nou toch-es kijken wat voor prachtboeken daar liggen...
[Bol.com]

Vrijdag 20 oktober 2017

Steeds meer anabolengebruikers doen afstand van het idee dat je na een aantal maanden juicing beter een paar maanden clean kunt zijn. In plaats daarvan gebruiken ze een paar maanden veel, en daarna een paar maanden wat minder. Clean zijn is er niet meer bij. Kan niet gezond zijn. Blasting & Cruising is geschreven voor DopingAutoriteit.
[Muscle & Fitness, november 2017]

Vrijdag 20 oktober 2017

Experimenteerlustige bodybuilders hebben ontdekt dat ze harder kunnen trainen als Kratom gebruiken. De eerste dode is gevallen. Kratom, een riskant pwo-supplement is geschreven voor EigenKracht.nl.
EigenKracht.nl, 20 oktober 2017]

Vrijdag 20 oktober 2017

Kunnen mannen op een natuurlijke manier hun testosteronspiegel verhogen? In Meer testosteron zonder risico's vind je het antwoord op die vraag. Geschreven voor PowerSupplements.nl.
PowerSupplements.nl, 20 oktober 2017]

Dinsdag 17 oktober 2017

"De sterren die de auteurs aan de locaties geven in De rare reisgids, geven aan hoeveel er nog te zien is en hoeveel er nog te beleven is. Zij hebben ieder advies voorzien van een goede dosis humor." Boekenbijlage.nl over De Rare Reisgids.
[Boekenbijlage.nl, 17 oktober 2017]

Zaterdag 14 oktober 2017

De redactie van RTL Weekend Magazine liet zich inspireren door De Rare Reisgids - en maakte de minireportage Spannende Plekken.
[RTL Weekend Magazine editie 41, 2017]

Vrijdag 6 oktober 2017

Altijd maar somber? Da's niet normaal - en dit kun je er volgens psychologisch consultant Nelleke van 't Veer aan doen. Plus: psychiater Bert van Hemert over de optimale behandeling van depressie met een combinatie van een gezonde leefstijl, therapie en medicatie. Dossier Depressie is geschreven voor de Gezondids.
[Gezondgids #5, oktober 2017]

Woensdag 4 oktober 2017

Silicium | Voor een gezonde huid en sterke nagels is geschreven voor De Medische Voet. Het effect van suppletie met silicium is bescheiden, maar volgens studies wel degelijk aantoonbaar.
[De Medische Voet, oktober 2017]

Zondag 1 oktober 2017

De nieuwste OncoZorg is gratis! Met artikelen over de mogelijke beschermende werking van selenium tegen prostaatkanker, vitamine C als kankermedicijn en de consequenties van de vervanging van een reguliere kankerbehandeling door een alternatieve.
[OncoZorg #5, oktober 2017]

Zaterdag 30 september 2017

Wintersportspecifiek trainen | Fitter dan ooit de piste af geeft wintersporters een trainingsschema, met aandacht voor kracht, conditie en flexibiliteit, waarmee ze straks welvoorbereid op vakantie kunnen. Geschreven voor Wintersport Magazine.
[Wintersport Magazine #36, oktober 2017]

Donderdag 28 september 2017

Bij De Gelderlander zijn ze ook niet op hun achterhoofd gevallen. Daar weten ze precies wat een goed boek is, en wat niet. Schandalig vermakelijk, typeert het regionale dagblad De Rare Reisgids trefzeker.
[De Gelderlander, 28 september 2017]

Woensdag 27 september 2017

Hij ligt in de winkel. De Rare Reisgids, geschreven met Korné Versluis en uitgegeven door Scriptum, geeft je een rondleiding langs 100 van 's Nederlands meest scandaleuze en pijnlijke plekjes. Eén van de lemma's gaat over de bespottelijk dure verbouwing van de woning van de burgemeester van Schiedam, en daar waren ze over het boek te spreken.
[De Rare Reisgids, Uitgeverij Scriptum 2017]

Zaterdag 23 september 2017

De elfde editie van het belangrijkste standaardwerk over anabole middelen en andere PIED's, William Llewellyn's Anabolics, is uit. Met onder meer twee profielen - over BPC-157 en Epitalon - die zijn geschreven door ***bescheiden kuchje*** mijzelf.
[William Llewellyn's Anabolics 11th Edition]

Woensdag 20 september 2017

Het verband tussen het langdurig gebruik van hoge doses anabolen en de verslaving aan harddrugs is niet meer te ontkennen. Anabolen, verslaving & drugs is geschreven voor DopingAutoriteit.
[Muscle & Fitness, oktober 2017]

Maandag 18 september 2017

Vitamine C als wapen tegen kanker gaat over de verguisde theorie van Linus Pauling dat vitamine C kanker kan bestrijden. Volgens recent onderzoek zit er een kern van waarheid in dat idee. Geschreven voor OncoZorg.nl.
[OncoZorg.nl, 14 september 2017]

Dinsdag 5 september 2017

Blog voor PowerSupplements.nl. Volgens een verontrustend rapport van de NVWA zitten er in misschien wel de helft van de afslanksupplementen en preworkouts verboden of verdachte stoffen.
[PowerSupplements.nl, 5 september 2017]

Woensdag 23 augustus 2017

Over supplementen bestaan nogal wat misverstanden en onjuiste aannames. Dit webbericht, geschreven voor EigenKracht.nl, zet er zes op een rijtje en spoort je vervolgens aan om de SupplementenwijzerApp te downloaden - zodat geen supplementenmaker jou nog kletskoek kan verkopen.
[EigenKracht.nl, 23 augustus 2017]

Donderdag 17 augustus 2017

De theorie en de praktijk van doping is geschreven voor Dopingautoriteit. Over de eeuwige strijd tussen de dopingexperts uit de wetenschap en die uit de sport. Over bijna niks zijn ze het eens. Wie van hen heeft er nu gelijk?
[Muscle & Fitness, sepember 2017]

Woensdag 16 augustus 2017

Een schouder die je 's nachts uit je slaap houdt, of een gammel kniegewricht waarmee traplopen een marteling wordt, betekenen voor veel oudere bodybuilders een leven zonder krachttraining. Gelukkig is er vaak iets aan te doen, vertelt meestertrainer Charles Poliquin in een exclusief interview met EigenKracht.nl.
[EigenKracht.nl, 16 augustus 2017]

Maandag 14 augustus 2017

De SupplementenwijzerApp vat kort en bondig samen wat bekend is over de werkzaamheid en veiligheid van drieduizend bestanddelen van sportsupplementen. Ontwikkeld voor DopingAutoriteit. Meer over de SupplementenwijzerApp vind je hier.
[Google Playstore, augustus 2017]

Vrijdag 4 augustus 2017

Bisfosfonaten en antilichamen tegen botontkalking, het grote probleem van medicijntrouw, calcium, vitamine D en lichaamsbeweging. Dossier Osteoporose, geschreven voor de Gezondgids, vat alles samen wat je moet weten als je osteoporose de kop wilt indrukken. Of voorkomen.
[Gezondgids #4, augustus 2017]

Maandag 31 juli 2017

In de augustus-editie van OncoZorg de voedingsadviezen van het WCRF bij borstkanker, een interview met farmacoloog Renger Witkamp over cannabis, sport als kankermedicijn, en een onderzoek dat het effect van yoga, zelfhypnose en cognitieve gedragstherapie met elkaar vergelijkt.
[OncoZorg #4, augustus 2017]

Vrijdag 21 juli 2017

Over qigong en overleving bij kanker, yoga, accupunctuur tegen vermoeidheid na kanker, voeding tijdens kanker, de wetenschap achter het chemobrein, en uiteraard over beweging. De vijfde pocketeditie van OncoZorg is uit.
[OncoZorg Pocketeditie, juli 2017]

Woensdag 19 juli 2017

Niet bij alle, maar wel met opmerkelijk veel farmacologisch ondersteunde bodybuilders is iets niet helemaal in de haak, ontdekte de in anabolengebruik gespecialiseerde psychiater Harrison Pope. Als bodybuilding een obsessie wordt is geschreven voor DopingAutoriteit.
[Muscle & Fitness, augustus 2017]

Woensdag 19 juli 2017

Red Yeast Rice - een problematisch supplement op de (rijst)korrel, geschreven voor EigenKracht.nl, vertelt in een notendop wat er mis kan gaan met supplementen die plantaardige extracten bevatten.
[EigenKracht.nl, 19 juli 2017]

Dinsdag 4 juli 2017

Waarom vitamines in voeding superieur zijn aan vitamines in supplementen, geschreven voor PowerSupplements.nl, gaat over een onderwerp waarover de meeste supplementenfirma's bij voorkeur zwijgen. Heel begrijpelijk.
[PowerSupplements.nl, 3 juli 2017]

Donderdag 15 juni 2017

Goed, oxandrolone is een relatief veilig anabool steroid. Maar om nou te zeggen dat figure-atletes het maar moeten zien als een supplement? Da's pertinent onjuist. Wat niemand je vertelt over oxandrolone is geschreven voor DopingAutoriteit.
[Muscle & Fitness, juli 2017]

Zaterdag 10 juni 2017

Van alle soorten kanker komt huidkanker het meest veelvuldig voor. De meeste huidkankertypes zijn gelukkig betrekkelijk makkelijk te bestrijden. Maar een melanoom, wel, dat is andere koek... Dossier Huidkanker is geschreven voor de Gezondgids.
[Gezondgids #3, juni 2017]

Vrijdag 9 juni 2017

Er zijn al honderden studies die een verband leggen tussen anabolen en hart- en vaatziekten. Verband tussen anabolen en hart- en vaatziekten niet meer te ontkennen gaat over de meest overtuigende die tot nu toe is verschenen. Geschreven voor EigenKracht.nl.
[EigenKracht.nl, 9 juni 2017]

Donderdag 1 juni 2017

De nieuwe OncoZorg is uit. Over onder meer de onzin van het alkalidieet, de positieve effecten van lichaamsbeweging op de lange termijnoverleving bij kanker, het bestrijden van misselijkheid en yoga bij prostaatkanker.
[OncoZorg #3, juni 2017]

Woensdag 24 mei 2017

Na een curieus sterfgeval heeft het Voedingscentrum de richtlijnen voor het gebruik van cafeïne door jongeren aangescherpt. Pre-workoutformules met cafeïne zijn vanaf nu officieel ongeschikt voor jongeren onder de 18. Kalm aan met cafeïne(supplementen) is geschreven voor EigenKracht.nl.
[EigenKracht.nl, 24 mei 2017]

Donderdag 19 mei 2017

Multivitamines: geen wondermiddel, wel nuttig is geschreven voor EigenKracht.nl. Over de - eerlijk gezegd - toch wel zorgwekkende tekorten aan vitamines en mineralen in het Nederlandse dieet, en het nut van multivitamines voor sporters. Want ook het dieet van sporters is verre van optimaal.
[EigenKracht.nl, 19 mei 2017]

Donderdag 18 mei 2017

Leven en dood van een Facebookhunk | Aziz Shaversian overleed zes jaar geleden, maar is nog lang niet vergeten. De wereld kent hem nog steeds als het internetfenomeen Zyzz. Wie - en wat - was Zyzz? Geschreven voor DopingAutoriteit.
[Muscle & Fitness, juni 2017]

Woensdag 17 mei 2017

Wilsbekwaam of geïndoctrineerd door kwakzalvers? | Een vader probeert via de rechter zijn 12-jarige zoon zover te krijgen dat hij chemotherapie ondergaat, maar haalt bakzeil. Een blog voor OncoZorg, geschreven samen met Mischa Nagel, over een vonnis dat niet deugt.
[Facebookpagina OncoZorg, 17 mei 2017]

Maandag 8 mei 2017

Een multivitamine is - zeker voor sporters - helemaal zo gek nog niet. Dat is de strekking van Lang leve de multi, een blog die is geschreven voor PowerSupplements.nl. Tekorten aan vitamines en mineralen zijn ook in Nederland helemaal niet zeldzaam, blijkt uit cijfers van RIVM.
[PowerSupplements.nl, 2 mei 2017]

Woensdag 3 mei 2017

Wie mist wat? is geschreven voor de Minigids van de Consumentenbond. De meeste Nederlanders hebben eigenlijk geen supplementen met extra vitamines en mineralen nodig, maar er zijn uitzonderingen. Dit artikel zet de belangrijkste op een rijtje.
[Minigids, mei 2017]

Donderdag 27 april 2017

Cardio voor het ontbijt? is geschreven voor EigenKracht. Cardiotraining op de nuchtere maag is een tweesnijdend zwaard. Tegenover een verhoogde verbranding van vet staat een verhoogde afbraak van spiermassa. Maar ook een tweesnijdend zwaard kan nuttig zijn.
[EigenKracht.nl, 27 april 2017]

Zaterdag 22 april 2017

William Llewellyn | Anabolen in beeld. Gesprek met de schrijver van de Anabolics-handboeken over de ontwikkelingen op de markt voor anabolica, afslankmiddelen en andere bodybuilding drugs. De aanleiding? Het verschijnen van Anabolics 2017. Geschreven voor DopingAutoriteit.
[Muscle & Fitness, mei 2017]

Donderdag 13 april 2017

Aan de maat is geschreven voor de EigenKracht. Over de negatieve gezondheidseffecten van gewichtsdiscriminatie. Afslanken bij overgewicht is al moeilijk genoeg, maar gewichtsdiscriminatie maakt het nog moeilijker...
[EigenKracht.nl, 13 april 2017]

Vrijdag 7 april 2017

Hoe leverafwijkingen ontstaan, en wat MDL-artsen daaraan kunnen doen. Over alcohol, de effecten van teveel eten en te weinig beweging en nieuwe technologische ontwikkelingen. Dossier Leverkwalen is geschreven voor de Gezondgids.
[Gezondgids #2, april 2017]

Vrijdag 7 april 2017

In de Gezondgids vertelt Alle dagen suikerfeest waarom we nu pas horen dat toegevoegde suikers ongezond zijn, hoe je voedingsmiddelen met toegevoegde suikers kunt herkennen, en hoe we onze inname kunnen verminderen. En da's hoognodig...
[Gezondgids #2, april 2017]

Vrijdag 31 maart 2017

In de nieuwe OncoZorg in Leefstijlmodificatie na borstkanker zeven wetenschappelijk onderbouwde suggesties waarmee vrouwen hun overlevingskansen kunnen maximaliseren. Plus: hoopvol wetenschapsnieuws uit China in Qigong vergroot overlevingskansen bij longkanker.
[OncoZorg #2, april 2017]

Vrijdag 17 maart 2017

Anabolengebruikers in soorten & maten is geschreven voor DopingAutoriteit. Over het onderzoek van de Deense gedragswetenschapper Ask Vest Christiansen, die ontdekte dat er vier soorten anabolengebruikers zijn: de expertgebruiker, de atleetgebruiker, de wellness-gebruiker en de YOLO-gebruiker.
[Muscle & Fitness, april 2017]

Vrijdag 17 februari 2017

Drugs & anabolen | Een fatale combinatie is geschreven voor DopingAutoriteit. Ooit leefden anabolengebruikers als monniken. Nu combineert een grote groep gebruikers spierversterkers met recreatieve drugs.
[Muscle & Fitness, maart 2017]

Donderdag 16 februari 2017

Soms slopen supplementen je lever is geschreven voor EigenKracht. Aanleiding is een studie uit de Verenigde Staten, waarin onderzoekers becijferen dat van alle 5 gevallen van leverschade er eentje het gevolg is van het gebruik van supplementen.
[EigenKracht.nl, 16 februari 2017]

Vrijdag 11 februari 2017

Hoe je een hartinfarct kunt herkennen, het verschil tussen de symptomen van een infarct bij mannen en bij vrouwen, en wat cardiologen na een infarct voor patiënten kunnen betekenen. Dossier Hartinfarct is geschreven voor de Gezondgids.
[Gezondgids #1, februari 2017]

Vrijdag 3 februari 2017

Ontwijk wintersportongevallen | Optimaliseer je reactiesnelheid in Wintersport Magazine behandelt 9 wetenschappelijk onderbouwde manieren waarop gewone stervelingen - en dus ook wintersporters - hun reactiesnelheid kunnen opvijzelen, en daarmee hun kans op ongelukken kunnen reduceren.
[Wintersport Magazine #35, februari 2017]

Woensdag 1 februari 2017

Voeding en kanker | Niet genezen, maar randvoorwaarden creëren. Interview met Jeanne Vogel, hoofdredacteur van het Handboek voeding bij kanker. Vogel heeft de tijd nog meegemaakt dat kankerpatiënten die gezonder wilden eten gedreven werden in de richting van het Houtsmuller- of Moermandieet. Op basis van wetenschappelijke studies staat zij een andere benadering voor.
[OncoZorg #1, februari 2017]

Zaterdag 21 januari 2017

Dood door DNP | Een wasbord of je leven is geschreven voor DopingAutoriteit. Over het onuitroeibare gebruik van het levensgevaarlijke afslankmiddel DNP. Ook in Nederland sterven sporters die, na het bestuderen van een paar websites, denken dat het wel losloopt met de risico's van DNP.
[Muscle & Fitness, februari 2017]

Donderdag 19 januari 2017

Het nieuwe jaar is nog piepjong, en je hebt je goede voornemens in stelling gebracht. Je wilt in 2017 graag die paar kilo wasbordverzachter van je middel wegdiëten, of je wilt 20 kg extra bankdrukken. Toepassing van het WOOP-model vergroot je kans van slagen. Realiseer je goede voornemens met WOOP is geschreven voor EigenKracht.nl.
[EigenKracht.nl, 19 januari 2017]