Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Levensmiddelentechnologie

Urenlang garen wordt secondenwerk 1-1-2011
Technologie voor vleesalternatief 1-9-2010
Steeds meer kritiek op het gesleutel met voedsel 31-1-2008
'Mild conserveren maakt groente uit flesje gezonder 1-12-2008
Endoproteinase-enzym maakt vleesvervangers goedkoper 29-5-2008
Romig mondgevoel met minder vet 29-5-2008
In zachte korst werkt vocht als stootkussen 14-2-2008
Stop Lactobacillus reuteri in meloensap, en hij maakt foliumzuur en vitamine B12 7-2-2008
Troebele ouzo sleutel tot goedkopere margarine 7-2-2008
Romig mondgevoel, maar toch weinig calorietjes 13-12-2007
Houdbaarheid van worst verlengen met geranium? Slecht idee... 13-12-2007
Werken aan een korst die langer krokant blijft 22-3-2007
Naar koffie die niet bitter wordt 15-2-2007
On the way to less bitter coffee 15-2-2007
Proeven maakt misschien slank 25-1-2007
Vleesvervangers op basis van insectencellen 18-1-2007
Sappig kunstvlees met een bite 8-6-2006
Er zitten steeds minder mineralen in onze voedingsmiddelen 1-5-2006
Geheugen speelt rol bij eetgenot van ouderen 27-4-2006
Hypoallergene paranoot in de maak 23-3-2006
De doorschijnende eieren van Herve This 8-12-2005
Het tijdperk van de transvetten is voorbij 6-12-2005
Verbeterd appelsap smaakt 'beetje bitter' 10-11-2005
Kauw uw frieten langzaam, dan smaken ze beter 23-6-2005
Optothermistor bepaalt concentratie lycopeen in ketchup 12-5-2005
Hoge druk maakt langdurige verhitting soja overbodig 17-3-2005
De elitaire lekkerbekken van Slow Food 24-2-2005
Zout, zuur en zoet kun je ruiken 3-2-2005
Waardering voor warme maaltijd moeilijk voorspelbaar 13-1-2005
Dioxines op aardappelschillen veroorzaakte dioxinecrisis in 2004 4-11-2004
Een nieuwe genpieper voor Noord-Korea 25-8-2004
Vleesvervanger moet meer op vlees lijken 17-6-2004
Nieuw 'superappelsap' bijna zo gezond als appels 3-6-2004
Kauwen leidt af van smaak 2-6-2004
Een man op leeftijd is een zoetekauw 6-5-2004
Ontwikkeling broodverbeteraar brengt medicijn tegen Alzheimer dichterbij 15-4-2004
Plak meer suikers aan beta-lactoglobuline voor een dunnere saus 18-3-2004
Patatmaker schilt aardappels te dik 22-1-2004
Glutathionbacterie zet deur naar nieuwe generatie superfoods op een kier 27-11-2003
Oenococcus oeni kan smaak rode wijn verbeteren 6-11-2003
Enzym uit diepzee maakt dure suikerketens 19-6-2003
Martins captures the moment that chocolate turns brown 19-6-2003
Emulsies maken met membraan wekt interesse bedrijven 12-6-2003
Soja-eiwit glycinine schuimt alleen in zure omgeving 15-5-2003
Hybrids can connect product developers with consumers 8-5-2003
Schimmelsporen produceren bruikbare aroma's 17-4-2003
Netwerkmodel voorspelt schade aan kaas tijdens transport 10-4-2003
Smaakstoffen verpakken in eiwitten en gom 3-4-2003
Knutselen met bovine serum albumine 6-3-2003
Genen Lactobacillus plantarum in kaart 13-2-2003
Appels zijn gezonder dan appelsap 30-1-2003
Zoutarme sufu vereist strikte hygiene 23-1-2003
Model voorspelt migratie plasticbestanddeel naar levensmiddel 7-11-2002
Waarom de yoghurtbacterie Streptococcus thermophilus geen glucose nodig heeft 31-10-2002
Na modificatie is kaasbacterie Lactococcus lactis vier keer zo productief 10-10-2002
Frietmaker, let op de grootte van je aardappels 3-10-2002
Reststromen voedingsindustrie leveren grondstof voor xylitol 25-7-2002
Rauwmelkse kaas Ragusano is het product van opeenvolgende bacteriepopulaties 25-7-2002
Eerherstel Mona Vifit dankzij flow cytometer 25-4-2002
Zonnebloemeiwit zonder fenolen 28-3-2002
WCFS investeert in het mondgevoel 14-3-2002
Enzymenmix verhoogt productie olijfolie met tien procent 28-2-2002
Model laat zien hoe de kleur van brood ontstaat 7-2-2002
Gouden Spatel voor de smaak van grapefruit 10-1-2002
Smaakmakende kaasbacterie doet maar het halve werk 20-12-2001
Erwteneiwit voor cosmetica 20-12-2001
ATO wil proeffabriek van honderd miljoen 22-11-2001
Gas veegt flessen schoon 27-10-2001
Vlees uit het lab 27-9-2011
ATO vecht met koud plasma tegen bederf 20-9-2011
PhD researcher makes new cheese with bacteria from cow saliva 31-5-2001
Elastische eiwitten houden schuimkraag overeind 17-5-2001
Flow cytometer onderscheidt levende van dode bacteriën 10-5-2001
Microbiologen halen het zout uit de sufu 10-5-2001
Onbeschadigd melkeiwit verlegt grenzen van wat toetjestechnisch mogelijk is 12-4-2001
Kunstmond proeft slasaus 12-4-2001
Structuur van sojapectines opgehelderd 5-4-2001
Productie van sojasaus kan tien keer sneller 29-3-2001
Model maakt kant-en-klaarmaaltijden gezonder 8-3-2001
ATO-computer beoordeelt aardappels op hun uiterlijk 8-3-2001
Zoeken naar de smaak die nooit verveelt 25-2-2001
Beetje meer orde in de pectinechaos 15-2-2001
Bacteriën voor supertoetje 8-2-2001
Rikilt en ATO ontwikkelen infraroodtechnologie voor voedingsindustrie 1-2-2001
ATO maakt volledig mathematisch enzymmodel 18-1-2001
Light-limonade smaakt beter met suiker 1-8-1999
De technologie voor voedingsmiddelen met minder zout 0-0-0000

Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.