Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.
Nieuw | Over mij | Contact | Blogs
Voedselconservering
Milde voedselconservering maakt ziektekiemen moeilijk te verslaan 29-11-2001 ATO vecht met koud plasma tegen bederf 20-9-2011 Algoritmes geven grip op kwaliteit 1-4-2011 Ultrasone nevel houdt groenten en fruit fris 1-4-2011 Conserveren met hoge druk voor iedereen 1-10-2010 Chilled food transport for half the price 15-11-2007 Eiwitfragmenten houden champignons wit 8-2-2007 Zo makkelijk verandert een ziektekiem in een superbug 7-11-2006 Dorstig is de vaatdoekjesbacterie op z'n linkst 7-11-2006 Zout wapent Bacillus cereus tegen hitte 21-9-2006 Schijfje tomaat bederft vooral op het oog 15-9-2005 SigmaB maakt bacteriele ziekteverwekker beresterk 26-5-2005 Geen oplossing voor krachtpatserschimmel Talaromyces macrosporus 8-1-2004 Langere houdbaarheid peren door koolzuurgas blijft raadsel 22-5-2003 Zelfmoord van cellen speelt geen rol in houdbaarheid tomaat 3-10-2002 Vis zonder kop blijft langer goed 6-6-2002 Sweetgrass makes food last longer 30-5-2002 Peer met meer vitamine C blijft langer goed 16-5-2002 In plastic verpakte voedingsmiddelen bederven sneller door smaakstoffen 16-5-2002 Listeriamutant bestand tegen hoge druk 21-3-2002 Microbiologische modellen voedingsindustrie kloppen niet 28-2-2002 Tijm conserveert als de beste 12-1-2002 Vluchtige olie uit planten remt schimmels 1-11-2001 Zuurstofbehandeling verlengt houdbaarheid voedsel 25-10-2001 Milde conserveringstechnieken versterken werking prikeiwit 8-3-2001 Peptiden kunnen conserveermiddelen vervangen 8-3-2001
Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.