Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Opgepoetst | 21-1-2018

The Comeback komt opnieuw uit

Toen Arnold Schwarzenegger zich verkiesbaar stelde als gouverneur, verscheen de video Pumping Iron op DVD. Opgepoetst en voorzien van wat extra's was de documentaire de beste reclame voor zijn campagne die Schwarzenegger maar kon wensen. Daarom is het opvallend dat Schwarzenegger heeft aangekondigd dat hij nog een bodybuildingdocumentaire opnieuw wil uitbrengen: The Comeback, een video over Schwarzeneggers onverwachte overwinning op de Olympia van 1980.

Politieke commentatoren beweren dat Schwarzenegger The Comeback wil gebruiken als ondersteuning van nieuwe en nog niet bekend gemaakte politieke plannen.

Volgens sommigen was Schwarzeneggers overwinning in 1980 niet terecht. Mike Mentzer had moeten winnen, zeggen ze. Anderen zijn het daar niet mee eens. Zij vinden dat Schwarzenegger weliswaar niet in topvorm was, maar wel degelijk met kop en schouders boven de andere deelnemers uitstak.

Sport & Fitness, juli 2005.

Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.