Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Opgepoetst | 19-1-2018

St. Cloud maakt blote film

'Het gaat er soms hitsig aan toe, maar het blijft leuk.' Zo typeert bodybuilder Rodney St. Cloud zijn nieuwe videoproductie, die hij op zijn website rodneystcloud.com te koop aanbiedt. Hij heet Muscles on Fire, en bevat beelden van een strippende Rodney. 'Ik moet voor een kind zorgen en ik moet aan de toekomst denken', zegt St. Cloud. 'Ik heb het geld gewoon nodig.'

Het zit St. Cloud niet mee sinds de douane een voor hem bestemd pakket met Dianabol en groeihormoon uit Thailand onderschepte. Sindsdien heeft hij problemen met het bestuur van de stad New York, waar hij als brandweerman werkzaam is. Met een beetje pech veroordeelt de rechter hem binnenkort tot een boete en een gevangenisstraf.

Bovendien heeft zijn vrouw hem verlaten. Rodney had zijn anabolen, met een waarde van driehonderdduizend euro, op haar werkadres laten bezorgen.

Sport & Fitness, juli 2005.

Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.