Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Opgepoetst | 20-8-2018

'Als Sieneke punten smurft, smurfen wij uit de EU'

Het ziet er naar uit dat Sieneke, dit jaar de Nederlandse vertegenwoordigster op het Eurovisie songfestival, zonder punten huiswaarts zal keren. Zelfs in smurfendorp is geen fan te vinden.

Sieneke rekende minimaal op dix points van de blauwe mini-Europeanen vanwege de warme banden van liedjesschrijver Vader Abraham met de smurfen, maar een recente opiniepeiling wijst uit dat ook de smurfen geen goed woord over hebben voor de Nijmeegse tiener.

'Het is een aansmurfing', zegt Anoniemsmurf. 'Dat wij nu in een adem genoemd worden met Shalalie zet heel veel kwaad bloed. Die ; vader' Abraham hoeft zijn smurf hier ook niet meer te laten smurfen!'

'Het is een ongesmurfelijk smurfelijke tekst, een stupide melodie en die hele Sieneke zingt als een smurf met een smurf in haar smurfterste', vult de grofgebekte Relsmurf aan. 'Als dit liedje punten smurft, smurfen wij wat mij betreft uit de Europese Unie.'

De Saeftinger, 20-5-2010.

De Saeftinger bracht satirisch en overduidelijk onjuist nieuws. Elke overeenkomst tussen organisaties, locaties en personages in de nepnieuwsberichten van De Saeftinger met bestaande organisaties, locaties en personages berust op toeval.

Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.