Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Opgepoetst | 12-1-2018

Schwarzenegger zit er warmpjes bij

Tussen 2002 en 2004 heeft Arnold Schwarzenegger een slordige vijfenvijftig miljoen dollar verdiend. Dat blijkt uit de belastinggegevens van de nog immer populaire filmster en bodybuilder.

Schwarzenegger verdient niet zo verschrikkelijk veel meer aan zijn films. Het gros van zijn inkomsten haalt Schwarzenegger uit zijn investeringen in Europese fondsen, onroerend goed en zijn Boeing 747, die hij aan luchtvaartmaatschappij Singapore Airlines verhuurt.

Het klinkt alsof het Schwarzenegger voor de wind gaat, maar hij heeft de voorbije jaren een flinke veer moeten laten vergeleken. Nog maar enkele jaren geleden ving hij alleen al voor zijn rol in Terminator-3 achttien miljoen dollar. Inkomstenbronnen van dit kaliber heeft Der Schwarz niet meer.

Schwarzenegger geeft makkelijk geld uit, blijkt de belastingpapieren. In 2002 en 2003 besteedde hij elk jaar 390.000 dollar aan 'dienstmeisjes' en 'overige hulp in de huishouding'.

Sport & Fitness, juli 2006.

Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.