Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Opgepoetst | 15-6-2020

Schwarzenegger gaat supplementen verkopen

Het Amerikaanse GNC, een retailwinkelketen die supplementen verkoppt, heeft een nieuwe supplementenlijn gelanceerd die de ‘Arnold Series’ heet, en waaraan Schwarzenegger in eigen persoon zich heeft verbonden. Bij de producten van de lijn, die ook in Nederland verkrijgbaar zijn, zitten onder meer wheysupplementen, een NO-booster, een afslankstacker en een weightgainer. De producten zijn ontworpen en geproduceerd door MusclePharm.

In de VS is het de gewoonste zaak van de wereld dat bodybuilders en acteurs in actiefilms hun eigen supplementenlijn lanceren. Lee Haney, Rich Gaspari, Sylvester Stallone en Lee Labrada gingen Der Schwarz voor.

En eerlijk is eerlijk: gewezen profbodybuilders doen het in de Amerikaanse supplementenbusiness helemaal niet slecht. Het door Rich Gaspari in 2001 opgerichte Gaspari Nutrition was het afgelopen jaar goed voor een omzet van (niet schrikken) honderd miljoen dollar.

Op het moment dat we dit stukje schreven ontvingen we het bericht dat Kevin Levrone en Shawn Ray de krachten hebben gebundeld, en gezamenlijk in de supplementenbusiness zijn gestapt. Levrone en Ray vormen samen met Liz Gaspari, de echtgenote van Rich Gaspari, de directie van het nieuwe supplementenbedrijf GEAR.

Sport & Fitness, december 2013.

Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.