Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Opgepoetst | 18-5-2019

Rampenpark

Welkom in het Rampenpark van Five Flags, dames en heren, jongens en meisjes. Welkom in het themapark waar de geschiedenis springlevend is. Startpunt van onze MKZ-rondleiding is het Volle Stallen Laantje, waar horen en zien u volledig zullen vergaan. Mag ik u erop wijzen dat het niet toegestaan is de varkens te voederen?

Daarna gaan we direct door naar de Blokkadesingel, waar een team van professionele acteurs de Kootwijker Ostand uitbeeldt. Het is misschien wel leuk om te vermelden dat de overvalbusjes waarmee de ME op de boeren inrijdt ook echt in Kootwijk gebruikt zijn. We hebben trouwens liever niet dat u foto's maakt.

Zodra we ons hebben losgerukt van dit boeiende schouwspel, stomen we meteen door naar eetcafe Het Hangende Varkentje, waar u kunt proeven van lokale agrarische lekkernijen zoals balkenbrij, kopkaas en genadebrood.

Daarna is er een leuke spelletjeswedstrijd in de automatenhal. Het exclusieve 'Varkentje Prik', een fraai vormgegeven first person shooter, waarin je in de huid kruipt van Rob Veevee en in een vijandige omgeving missies moet uitvoeren.

Na de prijsuitreiking zit onze rondleiding er alweer op. Ik hoop dat u dan uw gids niet zult vergeten.

Weekblad voor Wageningen UR, 10 mei 2001.
Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.