Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Opgepoetst | 30-1-2018

Dit kruidenmengsel laat je vijf kilo afvallen in twee maanden

Een afslanksupplement dat onder de naam Meratrim op de markt is, zorgt inderdaad voor een versneld gewichtsverlies. Dat blijkt uit een onderzoek van de University of California at Davis, dat is betaald door de fabrikant van Meratrim. In dat onderzoek kregen dikke mensen dagelijks bij het ontbijt een capsule met vierhonderd milligram Meratrim, en 's avonds bij de warme maaltijd nog eens.

Dankzij het supplement verloren de proefpersonen in een periode van acht weken vijf kilo. Die proefpersonen volgden een licht afslankdieet. Ze waren bovendien meer gaan bewegen.

In Meratrim zitten extracten van de bloemen van Sphaeranthus indicus en de vruchten van Garcinia mangostana. De onderzoekers vermoeden dat door de kruidencombinatie vetcellen meer adiponectin afgeven. Adiponectin is een hormoon dat spiercellen meer voedingsstoffen laat opnemen.

Sport & Fitness, oktober 2013.

Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.