Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Opgepoetst | 16-6-2019

Hype: injecteerbare aminozuren

De trend in de supplementenindustrie om overal vloeibare varianten op te maken heeft gevolgen waar niet iedereen even gerust op is. Messageboards berichten dat experimenteerlustige gebruikers zichzelf met vloeibare L-carnitine zijn gaan injecteren. Injecties met carnitine in de lovehandles zouden vetverlies op die plaats moeten versnellen.

De gebruikers hebben zich waarschijnlijk laten inspireren door wat er op dit moment met de vloeibare varianten van het aminozuur GABA gebeurt. Kleine Amerikaanse bedrijven brengen cocktails van de aminozuren GABA en GABOB op de markt in de vorm van steriele vloeistof.

Volgens de makers verhogen die de aanmaak van groeihormoon. Officieel zijn de GABA-varianten voor oraal gebruik. 'Niet geschikt voor injectie', meldt de verpakking van het nieuwe type supplementen. De liefhebbers laten zich daar echter niet door weerhouden.

Sport & Fitness, juli 2008.
Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.