Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Opgepoetst | 18-8-2018

De leukste hebbedingetjes van dit voorjaar

Het vakantiegeld is onderweg, tijd voor een overzicht van de vijf meest begeerlijke hebbedingetjes van 2010.

Na het succes van Ambient Televisies heeft Philips dit voorjaar de Illuminear gelanceerd, een lichtgevende oortelefoon. Handig en veilig voor joggers. De lampjes zorgen ervoor dat je oren ritmisch licht geven tijdens het hardlopen.

Na het succes van Politics? My ass! is nu History? My ass! op de markt. Leerzaam WC-papier met anekdotes, veldslagen en vooral veel portretten van historische beroemdheden waaronder Djenghiz Khan, Ivan de Verschrikkelijke en Pol Pot. Een bezoek aan het closet was nog nooit zo leerzaam. History? My Ass is verkrijgbaar in de betere drogisterij of boekhandel.

Voor in de wintermaanden, Hotline, de nieuwe telefoon van Samsung. Houdt de temperatuur van de luidspreker altijd op 37 graden zodat koud telefoneren tot het verleden behoort.

Zipper-alarm, onmisbaar voor de man, het ultrakleine waarschuwingsapparaatje dat je beschermt tegen een veelvoorkomend, ontluisterend ongemak, de openstaande gulp. Als de runner van de rits langer dan 30 seconden niet op de juiste plaats zit, geeft Zipper-alarm een duidelijk voelbaar stroomstootje. Wel even opletten, niet te lang plassen.

De Compliment Generator. Een app voor crisistijd, want gratis en opbeurend. De Generator is te downloaden via www.compliments.com en zorgt ervoor dat uw computer geregeld complimenten geeft terwijl u werkt. De generator werkt in 43 talen en past zijn loftuitingen aan aan uw computergebruik. Een gratis boost voor uw zelfvertrouwen.

De Saeftinger, 6-5-2010.

De Saeftinger bracht satirisch en overduidelijk onjuist nieuws. Elke overeenkomst tussen organisaties, locaties en personages in de nepnieuwsberichten van De Saeftinger met bestaande organisaties, locaties en personages berust op toeval.

Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.