Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Opgepoetst | 11-2-2019

Green Coffee Bean voedt je spieren

In drogisterijen, supplementenwinkels en webshops gaan de afslanksupplementen met extracten van de groene koffieboon - Green Coffee Bean in het Engels - als warme broodjes over de toonbank. Volgens recent onderzoek, gepubliceerd in sjieke weteneschappelijke tijdschtiftebn, is dat waarschijnlijk terecht.

In het sjieke wetenschappelijke tijdschrift PLoS One verscheen bijvoorbeeld een studie waarin cholorogeenzuur, het belangrijkste bestanddeel van Green Coffee Bean-extract, de opname van glucose door spiercellen vergroot. Dat betekent waarschijnlijk dat er minder glucose terecht komt in de vetcellen, en dat je spierweefsel minder snel afbreekt tijdens je afslankpogingen. Precies wat je wilt.

Uit eerdere studies wisten we al dat Green Coffee Bean extract de opname van vet uit voedingsstoffen vermindert. Het extract remt enzymen in de darmen die nodig zijn voor de opname van vet.

Sport & Fitness, december 2013.

Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.