Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Opgepoetst | 26-9-2019

Grasfitti op gazon voor het bestuurscentrum

Door het gras met een bestrijdingsmiddel te bespuiten hebben onbekenden de tekst WUR = LANDBOW in het gazon voor het bestuurscentrum geschreven. Medewerkers ontdekten de tekst op de vroege maandagochtend.

Hetzelfde grasveld is door de studentenvakbond WSO met linten afgezet in een actie tegen het verwachte kamertekort voor studenten. De WSO zegt echter niets te weten van de tekst en ook geen flauw idee te hebben wat WUR = LANDBOW betekent.

Eigenlijk weet niemand dat. Insiders verdenken milieugroepen, die met de actie zouden willen aangeven dat Wageningen UR niets meer is dan een spreekbuis van de landbowsector.

Een andere theorie is dat de tekst is geschreven is door boze boeren, die vinden dat Wageningen UR de landbowsector verraadt.

Een derde theorie is tenslotte dat de schrijvers gezocht moeten worden op ATO en De Dreijen. Ze zouden willen protesteren tegen de overdosis landbow binnen Wageningen UR, en aangeven dat Wageningen eindelijk eens moet beseffen dat voeding uit de fabriek komt en alleen nog indirect met de landbow te maken heeft.

Heeft u een betere theorie? Mail het aan de redactie op wurislandbow@cereales.nl.

Weekblad voor Wageningen UR, 3 juli 2003.
Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.