Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Opgepoetst | 9-1-2018

Ex van Dex ontvoerd

De ex-vrouw van Dexter Jackson, de winnaar van de Arnold Classic 2006, is ontvoerd. De vrouw, wiens naam niet is vrijgegeven, is door twee mannen in haar Lexus geduwd toen ze terugkwam van een bezoek aan de supermarkt. Dat schrijven lokale Amerikaanse kranten.

De ontvoerders reden met de vrouw door de stad, noemden haar bij wijze van grap 'bloedvlek', duwden een aantal keren een revolver tegen haar hoofd en overlegden telefonisch met een opdrachtgever. Tijdens het gesprek kregen de ontvoerders ruzie met de man aan de andere kant van de lijn, en dumpten de vrouw ergens in haar woonplaats. De mannen gingen er vervolgens met de auto vandoor.

Dexter Jackson heeft 'verschrikt' op de ontvoering gereageerd, maar kon geen zinnig commentaar geven. 'We zien elkaar nooit meer', zei hij. 'Ik hoop alleen dat ze er weer bovenop komt.'

Sport & Fitness, mei 2006.

Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.