Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Opgepoetst | 29-7-2018

Vinder dode Bigfoot "verdacht"

De kans is gering dat drie Amerikaanse BigFoot-jagers werkelijk een dode BigFoot hebben gevonden in de bossen van Georgia, in het noorden van de VS. Dat zegt de Amerikaanse populair-wetenschappelijke website LiveScience.com. Tot de ontdekkers van de dode BigFoot behoort Tom Biscardi, die in 2005 ook al beweerde dat hij een BigFoot had gevangen. Dat bleek niet zo te zijn. [livescience.com 13 August 2008] [telegraaf.nl 14 aug 2008]

Dode Bigfoot
Morgen zullen de vinders van de dode BigFoot een persconferentie geven. Naar hun zeggen ligt het gevonden organisme nu in een vriezer [zie foto]. Hij is meer dan twee meter lang, lijkt een kruising tussen aap en mens en weegt zo'n 230 kilo. Hij heeft rood haar en zwart-grijze ogen. Zijn handen en tanden doen denken aan die van een mens.

De vinders zijn al jaren op zoek naar BigFoot. Ze vonden het karkas in een bos waar nog meer BigFoots liepen. Waar dat precies is willen ze niet zeggen, om de bedreigde soort te beschermen.

LiveScience.com vergelijkt de huidige ophef over BigFoot met wat er gebeurde op 19 augustus 2005. Toen verscheen Tom Biscardi in een radio-show, en zei hij dat hij een levende BigFoot had gevangen. Hoewel dat niet waar was, verzamelde Biscardi toen wel genoeg geld voor zijn documentaire Bigfoot Lives.

Phantasmagorium, 14-8-2008.

Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.