Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Opgepoetst | 2-2-2019

Craig Titus verdacht van moord

Dagenlang hebben de Amerikaanse media bericht over de klopjacht van de politie op het bodybuilder-echtpaar Craig Titus en Kelly Ryan. De twee verdwenen spoorloos nadat de politie in de woestijn van Nevada, in een uitgebrande Jaguar, de stoffelijke resten had gevonden van een vrouw. De dode was Melissa James, een 28-jarige fitnessinstructrice die samenwoonde met het echtpaar en officieel 'persoonlijk assistent' van Craig Titus was. Ze was gewurgd, en daarna verbrand.

Agenten ontdekten het lichaam op 14 december. Het duurde dagen totdat ze het beroemde echtpaar gingen verdenken. Dat gebeurde pas nadat getuigen vertelden hoe ze Kelly Ryan met zeven blikken aanstekerbenzine uit de supermarkt hadden zien lopen. De bodybuildster maakte een gehaaste indruk en vertelde kennissen 'dat haar leven voorbij was'.

Na een spannende week rekende de politie op 23 december het echtpaar in, op de parkeerplaats van een winkelcentrum bij Boston. Titus zat in zijn auto en dronk alcoholvrij bier, Ryan liet haar nagels rood lakken in een schoonheidssalon.

De twee zouden van plan zijn geweest om uit te wijken naar Griekenland, omdat dat land geen uitleveringsverdrag heeft met Amerika. Familie van Titus zou daar bovendien wonen.

Wie Melissa James om het leven heeft gebracht is officieel nog niet bekend. Het echtpaar ontkent alle betrokkenheid.

Sport & Fitness, maart 2006.

Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.