Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Opgepoetst | 16-8-2018

Bassy gaat in politiek

Clown Bassy maakt zich al geruime tijd zorgen over Nederland. 'Net zoals zoveel Nederlanders voel ik me in dit land niet meer thuis. Ik zie op straat vrouwen in burka's en hoofddoeken, ik hoor talen spreken die ik niet ken, ik zie winkels verschijnen met teksten die ik niet kan lezen. Ik pik dit niet langer! Ik wil mijn oude Nederland terug!'

Kledingsstukken die het gezicht bedekken moeten ten strengste worden verboden, vindt de clown. Tegen iedereen die er op een andere manier 'raar en on-Nederlands' uitziet moet hard worden opgetreden door teams van rondpatrouillerende sterke acrobaten in blauwe pakjes. 'Mensen moeten zich weer veilig voelen op straat', aldus de clown.

Bassie heeft geprobeerd aansluiting te vinden bij bestaande politieke partijen, en heeft gesprekken gevoerd met Gert Vilders van de Partij voor Meer Vrijheid. Die liepen echter op niets uit. Politiek leider Vilders schreef die in een telefonisch interview met De Saeftinger toe aan de 'onprofessionele manier van discussieren' van clown Bassy.

'Ik weiger in mijn partij iemand toe te laten die mij tijdens onderhandelingen over salariering een taart in mijn gezicht gooit', laat Vilders verbolgen weten. 'En als diezelfde persoon gaat proberen om mijn broek naar beneden te trekken, is voor mij de kous af.'

De Saeftinger, 5-4-2010.

De Saeftinger bracht satirisch en overduidelijk onjuist nieuws. Elke overeenkomst tussen organisaties, locaties en personages in de nepnieuwsberichten van De Saeftinger met bestaande organisaties, locaties en personages berust op toeval.

Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.