Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Opgepoetst | 18-1-2018

Anabolengoeroe Bruce Kneller gearresteerd

Een van de bekendste anabolengoeroes ter wereld is gearresteerd. Het is Bruce Kneller, bekend van zijn columns over anabolen voor Testosterone Magazine en de bedenker van verschillende omstreden supplementen. Hij was het brein achter Red Star of China, een clandestien anabolenmerk.

Kneller maakte die anabolen zelf, in zijn keuken. Dat kwam aan het licht tijdens een doorzoeking van zijn appartement. In zijn woning vonden agenten honderdduizenden pillen, vuurwapens en apparatuur, en op zijn bankrekening vonden de detectives een kleine vier ton.

Kneller bedacht 'supplementen' als Prostanozol en Methyl-Dienolone. Prostanozolol is een vorm van levervriendelijke stanozolol, methyldienolone is een anabool dat nooit eerder op de markt is geweest.

Dat Kneller en Red Star of China dezelfde persoon waren, was een publiek geheim. Kneller schreef altijd opvallend positieve stukjes over de anabolen van Red Star en GAC, de voorganger van Red Star.

Agenten hielden Kneller twee jaar in de gaten voordat ze hem oppakten. Ze denken dat ze nog meer mensen zullen arresteren.

Sport & Fitness, mei 2006.

Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.