Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Voedselconservering

Milde voedselconservering maakt ziektekiemen moeilijk te verslaan 29-11-2001
ATO vecht met koud plasma tegen bederf 20-9-2011
Algoritmes geven grip op kwaliteit 1-4-2011
Ultrasone nevel houdt groenten en fruit fris 1-4-2011
Conserveren met hoge druk voor iedereen 1-10-2010
Eiwitfragmenten houden champignons wit 8-2-2007
Zo makkelijk verandert een ziektekiem in een superbug 7-11-2006
Dorstig is de vaatdoekjesbacterie op z'n linkst 7-11-2006
Zout wapent Bacillus cereus tegen hitte 21-9-2006
Schijfje tomaat bederft vooral op het oog 15-9-2005
Geen oplossing voor krachtpatserschimmel Talaromyces macrosporus 8-1-2004
Langere houdbaarheid peren door koolzuurgas blijft raadsel 22-5-2003
Zelfmoord van cellen speelt geen rol in houdbaarheid tomaat 3-10-2002
Vis zonder kop blijft langer goed 6-6-2002
Sweetgrass makes food last longer 30-5-2002
Peer met meer vitamine C blijft langer goed 16-5-2002
In plastic verpakte voedingsmiddelen bederven sneller door smaakstoffen 16-5-2002
Listeriamutant bestand tegen hoge druk 21-3-2002
Microbiologische modellen voedingsindustrie kloppen niet 28-2-2002
Tijm conserveert als de beste 12-1-2002
Vluchtige olie uit planten remt schimmels 1-11-2001
Zuurstofbehandeling verlengt houdbaarheid voedsel 25-10-2001
Milde conserveringstechnieken versterken werking prikeiwit 8-3-2001
Peptiden kunnen conserveermiddelen vervangen 8-3-2001

Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.