Deze website gebruikt cookies. Als je wilt weten wat dat zijn, en wat voor consequenties dat heeft, klik dan hier. Als je niets van die cookies moet hebben, klik dan hier.

Willem Koert.nl

Nieuw | Over mij | Contact | Blogs

Voedselconservering

ATO vecht met koud plasma tegen bederf 20-9-2011
Algoritmes geven grip op kwaliteit 1-4-2011
Ultrasone nevel houdt groenten en fruit fris 1-4-2011
Conserveren met hoge druk voor iedereen 1-10-2010
Eiwitfragmenten houden champignons wit 8-2-2007
Zo makkelijk verandert een ziektekiem in een superbug 7-11-2006
Dorstig is de vaatdoekjesbacterie op z'n linkst 7-11-2006
Zout wapent Bacillus cereus tegen hitte 21-9-2006
Schijfje tomaat bederft vooral op het oog 15-9-2005
Geen oplossing voor krachtpatserschimmel Talaromyces macrosporus 8-1-2004
Milde conserveringstechnieken versterken werking prikeiwit 8-3-2001
Peptiden kunnen conserveermiddelen vervangen 8-3-2001

Gemaakt in Kladblok. WordPress is voor mietjes.